Remove filters
ABN AMRO

ABN AMRO

We willen een bank zijn waar de klant altijd voorop staat, die haar klanten begrijpt en hun ambities volgt. We zijn een financiële dienstverlener die integer is en beloften waarmaakt. We streven naar een duurzame relatie met onze klanten voor de lange termijn. Wij zijn bereid te investeren in onze klanten, en nemen geen risico’s die we niet begrijpen.

Nijhuis Industries

Nijhuis Industries

Nijhuis Industries is een wereldwijde speler met slimme oplossingen in afval- en (afval)watermanagement. Het bedrijf heeft 2.400 referenties in meer dan 50 landen en ruim 300 referenties in de pluimveesector. Steunend op zijn jarenlange expertise en know-how (sinds 1904) kan Nijhuis Industries solide oplossingen leveren met de hoogste mate van innovatie. Specialiteiten zijn zuivering en hergebruik van afvalwater en het opwekken van energie (biogas) en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen uit (afval)water.

Rabobank Vallei & Eem - Agri&Food

Rabobank Vallei & Eem - Agri&Food

Al meer 100 jaar is de Rabobank een betrouwbare en deskundige financiële partner voor landbouwondernemers. De ontwikkelingen in de agrarische sector gaan razendsnel en zaken als investeringen, verzekeringen, overnames en bedrijfsopvolging vragen om professioneel advies. Rabobank Gelderse Vallei bundelt de krachten van adviseurs uit meerdere bankfilialen in de omgeving Barneveld en Lunteren. Zo wordt u geholpen door een dedicated Food & Agriteam met vakkundige kennis van de pluimveesector.

PTC+

PTC+

PTC+ is de overkoepelende organisatie van twee expertisecentra voor de ontwikkeling van bedrijven en individuele professionals. Kennis, vaardigheden en ondernemerschap komen hier samen en worden gedeeld volgens een uniek didactisch concept: Learning by doing. PTC+ biedt trainingen, bedrijfsopleidingsplannen, ontwikkeltrajecten en praktijkassessments. Al deze trainingen zijn op maat gemaakt, afgestemd op specifieke wensen van de klant. In overleg met die klant zoekt PTC+ naar de beste trainingslocatie, altijd in een levensechte beroepscontext.

TS Group Holland B.V.

TS Group Holland B.V.

TS Group Holland is een specialist in internationale dienstverlening voor de agrarische, industriële, transport- en bouwsector. Naast technische diensten voorziet het bedrijf onder meer in projectmanagement, site management, supervisie en klimaatcontroles op nieuwe en bestaande sites. TS Group Holland heeft hoogwaardige vakkennis van klimaatsystemen en elektrotechniek en het bedrijf richt zich ook op duurzame technologieën. Klantgerichtheid is daarbij een kernwaarde van TS Group Holland.

Redox Water Technology

Redox Water Technology

Wat  hebben de voornaamste referentiebedrijven van de grootste leveranciers van kippenslachtlijnen gemeen? … Een afvalwaterzuivering van Redox! Redox Water Technology is een van de voornaamste fabrikanten van afvalwaterzuiveringsapparatuur- en systemen in de pluimvee verwerkende industrie.Qwinsoft

Qwinsoft

Qwinsoft verzorgt IT-oplossingen voor het bedrijfsleven sinds 1987. Voor de eiersector ontwikkelde  het bedrijf OVO Vision, een financieel en logistiek softwaresysteem. Dit functionele ERP-programma (ERP) heeft Microsoft Dynamics als basis, maar is toegespitst op de randvoorwaarden van pakstations en eiverwerkende bedrijven. Tracking en tracing is een van de belangrijkste onderdelen van het systeem dat zich niet beperkt tot de logistieke stroom, maar tevens de complete financiele afhandeling verzorgt.

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA) is een gespecialiseerde dierenartsenpraktijk voor pluimveebedrijven. De van oorsprong regionale praktijk is als PPDA consultancy uitgegroeid tot een internationale dienstverlener vop het gebied van pluimveegezondheid. Daarbij worden buitenlandse pluimveebedrijven zowel ter plaatse als op afstand vakkundig begeleid, met behulp  van moderne communicatiemiddelen. De deskundige artsen van de praktijk geven daarbij voorrang aan antibioticumvrije therapieën en gaan uit van het ‘One Health’-principe.

BioChek

BioChek

BioChek is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kits voor veterinaire diagnostiek en geautomatiseerde oplossingen voor diergeneeskundige laboratoria. Met een assortiment van 21 verschillende ELISA-testen biedt pluimveehouders belangrijke informatie over de gezondheidstoestand van hun pluimveestapel, zodat deze corrigerende maatregelen kunnen nemen, indien de test een probleem signaleert. Sinds de oprichting van BioChek in 1997 bedient het bedrijf klanten in vrijwel alle landen van de wereld vanuit de productielocatie in het Verenigd Koninkrijk en het commerciële hoofdkantoor in Nederland.

Aqua Industrial Watertreatment

Aqua Industrial Watertreatment

AQUA Industrial Watertreatment ontwerpt, vervaardigt en installeert systemen voor het zuiveren van industrieel afvalwater. De organisatie is wereldwijd actief in de pluimveeindustrie, de rood vlees-, zuivel- en visindustrie. Ook het behandelen, scheiden en ontwateren van slib behoren tot de kernactiviteiten. Elk gewenst niveau van waterzuivering is mogelijk, tot aan drinkwater toe.

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research

Schothorst Feed Research is een onafhankelijk onderzoeksinstituut dat helpt bij het creëren van goed presterende en economisch haalbare voerformules. Wetenschappelijke expertise en onderzoekscapaciteit maken het instituut een belangrijke partner voor mengvoederbedrijven binnen en buiten Europa. De voederwaardetabellen van Schothorst Feed Research zijn inmiddels een begrip; voor veel bedrijven zijn ze hét uitgangspunt bij de waardering van grondstoffen. Een duidelijk voorbeeld van de toonaangevende positie in voederonderzoek van Schothorst Feed Research.

 

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Schuiteman Accountants & Adviseurs

Talrijke agrarische ondernemingen vertrouwen op het specialistische advies van Schuiteman Accountants & Adviseurs, gevestigd in Barneveld. Schuiteman combineert de kracht van accountants, belastingadviseurs en advocaten in een toegewijd Agro Team. Deze ervaren professionals helpen agrarische ondernemers omgaan met de vele fiscale en bedrijfseconomische regels die gelden in hun sector. De persoonlijke klantbenadering van Schuiteman is kenmerkend voor dit voormalige familiebedrijf met zes vestigingen en ongeveer 130 medewerkers.

 

VIV Worldwide

VIV Worldwide

Zowel de Nederlandse pluimveesector als de toeleveringsbedrijven ervan blinken uit in innovatie. De door de sector ontwikkelde nieuwe oplossingen en nieuwe kennis tonen dit aan. Deze prestaties vragen om een platform voor uitwisseling, een internationale ontmoetingsplaats voor leveranciers en potentiële klanten, voor pluimveehouders en fabrikanten, voor kennispartners en andere partijen in de sector. VNU Exhibitions biedt hiervoor de oplossing met een vakbeursconcept dat een bewezen succes is: de Vakbeurs Innovatieve Veehouderij (VIV).

Roodbont Publishers

Roodbont Publishers

Roodbont Publishers is een internationale uitgever die zich heeft toegspitst op publicaties voor boeren, dieren- en veeartsen, agrarische adviseurs en andere toonaangevende bedrijven in de agrarische sector. Het bedrijf publiceert vaktechnische boeken in 30 talen voor verkoop in 50 verschillende landen. Een belangrijk aandeel van de portfolio is gericht op de pluimveehouderij, zoals de praktische serie ‘Kipsignalen’.

©2015 Dutch Poultry Centre