Over Ons

productVNU Exhibitions organiseert zo’n 60 verschillende vakbeurzen. De eerste VIV Europa (Vakbeurs Innovatieve Veehouderij) werd bijna 40 jaar geleden georganiseerd. Dit vakbeursconcept liet zich leiden door de in de sector aanwezige capaciteit voor innovatie en groei. Tegenwoordig is bij dit evenement de gehele pluimveeketen aanwezig, van voeders tot vlees. En het concept heeft bewezen net zo succesvol te zijn op andere locaties, onder andere in Azië, Rusland en Utrecht.


VIV heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevend internationaal platform voor communicatie en presentatie in de sector. Degenen die de VIV bezoeken, krijgen een overzicht van alle ontwikkelingen die relevant zijn voor hun bedrijf. De meest baanbrekende innovaties in de bedrijfstak worden op de vakbeurs aangekondigd en gepresenteerd. De beurs is een evenement waar men nieuwe contacten kan leggen, partners kan vinden en transacties kan afsluiten. Dat alles is het resultaat van gedegen voorbereiding, met een sterk accent op marketing.


VNU Exhibitions kiest voor een multimediabenadering van potentiële beursbezoekers. We hebben toegang tot de complete contactgegevens van maar liefst 60.000 relaties. Het enorme potentieel van de VIV is te danken aan de exposanten en het geweldige succes aan de superieure kwaliteit van de bezoekers, overal ter wereld. 
Ga voor meer informatie naar http://www.vnuexhibitions.nl/

Ruwan Berculo, VIV-projectmanager: “Als Nederlandse pluimveesector is het belangrijk sterk aanwezig te blijven op de internationale markt. Nederland is een merknaam, een symbool voor kwaliteit, innovatie en een flexibele benadering tegenover zakendoen. Dat moeten we zo houden door een gezamenlijke presentatie voor de sector te ontwikkelen. In dat opzicht delen we de visie van DPC. Samen krijgen we meer voor elkaar, ook bij het succesvol op de markt brengen van innovatieve producten. We kunnen allemaal trots zijn op wat Nederland te bieden heeft, en we moeten niet bang zijn om dat te laten zien.”
© 2021 Dutch Poultry Centre