Over Ons

De Vencomatic Group heeft meer dan 350 betrokken medewerkers die duizenden internationale klanten bedienen. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar duurzame oplossingen en -producten voor de houderij van leghennen, ouderdieren en vleeskuikens. Vencomatic's specialisten weten wat ervoor nodig is om een ​​succesvol pluimveebedrijf te leiden. En omdat het bedrijf gelooft in nauwe samenwerking voor de beste resultaten, deelt het deze kennis graag met zijn klanten.

Opfokboerderijen en legkippenbedrijven

Vencomatic ontstond meer dan 30 jaar geleden na een baanbrekende uitvinding voor de huisvesting van ouderdieren: het eerste automatische nestconcept. Innovatie is nog altijd even belangrijk voor deze producent van vooruitstrevende oplossingen voor huisvesting, verwarming en eierverzameling. Zo biedt Vencomatic uitstekende nestsystemen voor leghennen die de natuurlijke omgeving nabootsen en houderijsystemen die de vogels stimuleren om hun natuurlijke instincten te volgen. Voor het verzamelen van consumptie-eieren heeft Prinzen een serie eenvoudige, compacte en veilige machines ontwikkeld.

On-farm hatching voor vleeskuikens

Een vleeskuiken op streefgewicht te krijgen is een hele uitdaging. Dankzij de huisvesting- en klimaatoplossingen van de Vencomatic Group kunnen producenten van vleeskuikens de beste randvoorwaarden creëren om hun vogels te laten groeien. Vencomatic Group gelooft sterk in een goede start voor de eendagskuikens en ontwikkelde daarom On-farm hatching. Dit systeem vervult de drie basisbehoeften van het kuiken  – voer, water en verse lucht – vanaf het uitkomstmoment.

© 2021 Dutch Poultry Centre