Over Ons

Vostermans Ventilation heeft langdurige ervaring in de productie van ventilatoren voor de agrarische sector. De verschillende soorten ventilatoren zijn bestand tegen de agressieve omstandigheden in pluimveestallen en kunnen continue aan de gewenste luchtstroom voldoen. De meeste ventilatoren van Vostermans hebben 3 jaar garantie. Andere belangrijke voordelen van de Multifan axiaal ventilatoren zijn hun lage energieverbruik, lage geluidsniveau en grote onderhoudsgemak. Alle onderdelen van de ventilatoren zijn recyclebaar en de diverse modellen zijn op verschillende manieren te bevestigen.

Modulaire regelapparatuur

Naast ventilatoren levert Vostermans Ventilation ook Mf-Net regelapparatuur, een open modulair regelsysteem voor diverse toepassingen in pluimveestallen. Door het combineren van verschillende modules (regelapparaten) kunnen gebruikers uiteenlopende toepassingen samenstellen. Zo bestaat de mogelijkheid om ventilatoren en andere apparaten (verwarming, luchtinlaten, etc.) aan te sturen via transformator-, triac-of frequentieregelingen of via een van de vele thermostaten van Vostermans.

Specifieke systemen voor de pluimveesector

Voor de pluimveehouderij heeft Vostermans Ventilation diverse specifieke oplossingen die zorgen voor constante ventilatiecapaciteit in de stallen. Wand- en tunnelventilatoren zijn bruikbaar in diverse ventilatiesystemen. Daarnaast beschikt Vostermans Ventilation over een zeer ruim aanbod aan recirculatieventilatoren om de lucht in de pluimveestallen optimaal te verdelen. Voor lengte- of tunnelventilatie heeft Vostermans de Multifan 130 (met 3 of 5 bladen of met conus) en een hele serie Multifan conusventilatoren van glasvezel ontwikkeld.

 

© 2021 Dutch Poultry Centre