VetEffecT

VetEffecT

VetEffecT implementeert en ontwikkelt projecten op gebied van plattelandsontwikkeling en duurzame dierlijke productie in relatie met diergeneeskunde en voedselveiligheid. Onze focus ligt op het verbeteren van processen op gebied van diergezondheid en landbouw, dierziektecontrole en laboratoriumnetwerken.
Poultry Vets

Poultry Vets

De gespecialiseerde pluimveepraktijk voor pluimveebrede expertise en advies. 

AviVet

AviVet

Gezonde dieren zijn de basis van een duurzame en productieve pluimveehouderij. Als gespecialiseerde pluimveepraktijk zet AviVet zich vol passie in om dit te verwezenlijken.

Veterinair Centrum Someren

Veterinair Centrum Someren

Het Veterinair Centrum Someren is een multidisciplinaire dierenartsenpraktijk, waarbij diersoortgericht gewerkt wordt, om de juiste zorg voor (huis)dieren te garanderen. Het Veterinair Centrum Someren verleent zorg aan verschillende dieren en heeft daarnaast een eigen labaratorium.

Globe Ingredients

Globe Ingredients

Globe Ingredients (voorheen Globe Fine Chemicals) is een betrouwbare, innovatieve en succesvolle leverancier van een breed assortiment in ingrediënten voor diervoerders, levensmiddelen en farmacie.

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD (Gezondheidsdienst voor dieren)

GD is de Nederlandse gezondheidsdienst voor dieren. De bijna 100 jaar oude organisatie bestaat uit 400 medewerkers, waaronder 200 hoogopgeleide laboranten en 70 gespecialiseerde artsen. Hun missie is het bewaken en onderzoeken van de diergezondheid. De GD voert onafhankelijk onderzoek uit voor overheden, brancheorganisaties en veehouders. Pluimveehouders kunnen onder meer gebruik maken van de serum- en verenbank. Dankzij deze expertise en kennis geniet GD internationale erkenning in de pluimveesector.

Kepro

Kepro

Kepro is sinds 1972 producent van diergeneesmiddelen voor landbouwhuisdieren en is gevestigd in Deventer. Onze producten zijn te vinden in zo’n 85 landen wereldwijd. Kepro streeft naar gezonde dieren, wereldwijd. Wij leveren hiervoor kwalitatief hoogstaande producten en delen onze expertise om een waardevolle en betrouwbare partner voor onze klanten te zijn.

Plantema Groep

Plantema Groep

De Plantema Groep is een Nederlandse organisatie met tientallen jaren ervaring op het gebied van pluimveegeneeskunde, onderzoek en vloeibare diervoeders. De groep bestaat uit drie werkmaatschappijen: het Plantema Veterinair Centrum (dierenartsenpraktijk), Agraplan Farmaca (aanvullende diervoeders) en het CLvP (laboratorium). De onafhankelijke dienstverlening van de Plantema Groep richt zich ook op de internationale markt: de ervaren medewerkers van Agraplan ondersteunen pluimveehouders wereldwijd. 

Intracare

Intracare

Intracare biedt de pluimveehouder desinfectie-, voeder- en diergeneesmiddelenprogramma’s gericht op het verminderen van antibioticagebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de veehouder en de laatste Europese richtlijnen en dragen bij aan een betere diergezondheid en een beter bedrijfsresultaat voor de pluimveehouder.  

Kanters Special Products BV

Kanters Special Products BV

Kanters is dé specialist in vloeibare voedingssupplementen ter ondersteuning van de diergezondheid en het voorkomen van het gebruik van antibiotica. Kanters ontwikkelt, produceert en levert voedingssupplementen, reinigings- en desinfectiemiddelen, kuikenpapier, broeiremmers en klauwverzorgingsmiddelen aan de (intensieve) veehouderij.

FRAmelco

FRAmelco

FRAmelco is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde distributie van diervoeding en drinkwateradditieven. FRAmelco creëert additiefoplossingen waarmee agrarische bedrijven hun productiviteit en winstgevendheid voor de lange termijn kunnen verhogen. De hoogwaardige producten van FRAmelco zijn het resultaat van uitvoerig onderzoek, praktijkervaring en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. FRAmelco’s inzet voor kwaliteit en de nauwe samenwerking met klanten leidt tot succesvolle en duurzame partnerships.

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA)

Pluimveepraktijk de Achterhoek (PPDA) is een gespecialiseerde dierenartsenpraktijk voor pluimveebedrijven. De van oorsprong regionale praktijk is als PPDA consultancy uitgegroeid tot een internationale dienstverlener vop het gebied van pluimveegezondheid. Daarbij worden buitenlandse pluimveebedrijven zowel ter plaatse als op afstand vakkundig begeleid, met behulp  van moderne communicatiemiddelen. De deskundige artsen van de praktijk geven daarbij voorrang aan antibioticumvrije therapieën en gaan uit van het ‘One Health’-principe.

© 2019 Dutch Poultry Centre