Het fit team van Kepro heeft gisteravond tijdens de prijsuitreiking van de Deventer Ondernemers Vitaliteit Challenge een mooie beker en wisselbeker in ontvangst mogen nemen. Daarnaast werd het team benoemd tot het meest inspirerende team van de challenge.

Zeven maanden lang heeft het Kepro team haar best gedaan om deze prijs te verdienen. Zo kreeg het team training over beter slapen en energie managen en is er veel geleerd over gezonde voeding, onder andere door een safari in de supermarkt. De teamleden zijn fysiek getest op vitaliteit om vooruitgang te meten. Coachingsgesprekken hielpen het team om lekker in hun vel te zitten.

Niet alleen de teamleden hebben vooruitgang geboekt op het gebied van vitaliteit. Er zijn ook veel activiteiten georganiseerd voor alle andere collega’s en aanhang. Zo heeft Kepro deelgenomen aan verschillende survival runs, is er een Geocache-wandeling gemaakt, is er gefietst door Deventer en heeft het team alle collega’s laten kennismaken met lekkere, gezonde tussendoortjes. De kinderen en kleinkinderen van de medewerkers werden niet vergeten. Zij mochten, toen Sinterklaas nog in het land was, een middagje gezonde pepernoten komen bakken.

De challenge is voorbij en Kepro is trots op het resultaat, maar dat betekent niet dat Kepro minder aandacht gaat besteden aan vitaliteit en gezondheid. Om tijdens het dagelijkse werk bezig te blijven met vitaliteit is een statafel aangeschaft om staand te overleggen. Het is ook mogelijk om tijdens het werk te fietsen dankzij de bureaufiets. De actieve uitjes zijn inmiddels niet meer weg te denken en zullen een blijvertje zijn.

© 2020 Dutch Poultry Centre