Skip to main content

DPC lid Jan Workamp benoemd tot Ridder

Dankzij zijn inzet voor de pluimveesector en de Nederlandse samenleving werd Jan door de burgemeester van Barneveld benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Jan Workamp is actief als zelfstandig adviseur in de pluimveehouderij, is verbonden aan het Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij en zet zich in voor diergezondheid en emissieonderzoek. Daarnaast is hij lid van Dutch Poultry Centre.

Tussen 1981 en 2015 was Workamp werkzaam bij de Praktijkschool voor Pluimvee- en Varkenshouderij, de Stichting Pluimveeteelt Proefbedrijven, De Heus Veevoederfabriek, Duckto-Farm (eenden-integratie) en de Gezondheidsdienst.

In 2015 ging hij verder als zelfstandig adviseur. Hij was betrokken bij de oprichting van het Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij, onderdeel van het Poultry Expertise Centre in Barneveld. Daarnaast helpt hij mee aan de oprichting van het Calf Expertise Centre. In 2017 speelde hij een belangrijke rol tijdens de fipronil-crisis, waar honderden pluimveehouders in het land door werden getroffen.

Namens alle DPC leden  willen we Jan bedanken voor zijn inzet voor de Nederlandse pluimveesector. En van harte gefeliciteerd met deze onderschieding! Wel verdiend!

95eee398 ff23 4654 bf37 27e44bb440dc thumb1920

Volg ons op

Contact

Dutch Poultry Centre
Landjuweel 15
3905 PG  Veenendaal
The Netherlands


Kamer van Koophandel 08132038


© 2023 Dutch Poultry Centre